Op maandagavond 26 september 2016 organiseren wij een workshop voor liefhebbers van Toneel. Omdat we graag meer mensen het plezier van amateurtoneel willen laten proeven, kun je dat alleen maar, door het een keertje te doen. klik hier en meld je direct aan voor de workshop.

Want, hoe doe je dat nou toneel spelen?

Om de mensen dit te laten ervaren en te leren, hebben we Nina Jilesen voor deze workshop gevraagd. Nina is afgestudeerd aan de Academie voor Theater op de Hogeschool voor de Kunsten. Ze is oprichter van,- en acteercoach bij ‘Acteerlessen Nijmegen’ waar vanuit zij lessen, trainingen en workshops verzorgt omtrent theater en presentatie. 

Iedereen doet  wel eens net alsof hij moe, blij of druk bezig is. Maar hoe loop je nou als je verdrietig bent? Door een blik in iemands gezicht weet je dat iemand boos is, maar kun je dat ook spelen?
Hoe beweeg je op het toneel en hoe kun je met je stem je emotie laten klinken?
Langzaamaan groei je en kruip je in de rol of het typetje dat je speelt door middel van improvisatie.

Hoewel iedereen welkom is, zouden we graag wat verjonging in onze vereniging willen zien. Het ledenbestand van VEST  is in leeftijd en  afkomst zeer divers, het bewijst uiteindelijk dat Toneel spelen geschikt is voor iedereen. Degene die eenmaal het virus te pakken hebben, blijven dikwijls jarenlang lid. Het spelen van toneel is gewoon ontzettend leuk.

Na een periode van wekelijks de tekst en het spel onder de knie te krijgen met je medespelers, heb je vaak al de grootste lol. De uiteindelijke uitvoering van het toneelstuk is voor de ervaren als de beginnende speler, de kers op de taart! Jij geniet, straalt en het publiek heeft van een geweldige voorstelling genoten.

Misschien krijg je wel op deze avond de smaak te pakken en wil je meedoen met ons nieuwe toneelstuk, wat we volgend jaar op de planken brengen.

Maar nu, wat te doen?

Ben jij tussen de 16 en 70 jaar, meld je dan zo snel mogelijk hieronder aan, of bel: 06 107 813 26
We hebben plaats voor een beperkt aantal mensen.

Deelname aan de workshop bedraagd € 6,- euro p.p.
Dit bedrag kunt u contant voldoen op de avond van de workshop.

uw naam:

 

woonplaats:

 
telefoonnummer:  
     
uw leeftijd:  
     
uw e-mail:  
     
   

Maandagavond 26 september 2016
Aanvang 19.30 uur.
De workshop eindigd om 22.00 uur.

Locatie:
’t Gemeenschapshuus
St. Cornelisstraat 20, Vortum Mullem.